» » Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare

Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare download album

  • Performer: Various
  • Album: Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare
  • FLAC: 1393 mb | MP3: 1269 mb
  • Style: Folk
  • Rating: 4.8/5
  • Votes: 769
  • Format: FLAC MMF VQF AU AU DTS AC3
Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare download album

On this page you can listen to mp3 music free or download album or mp3 track to your PC, phone or tablet.

Performing: Xhavit Vitija and Alfred Bajri at the event organised by British Albanian association "Peja" at Poem Bar and Grill, St John's Wood, London, 30th.

On this page you can not listen to mp3 music free or download album or mp3 track to your PC, phone or tablet. All materials are provided for educational purposes. Released at: This album was released on the label Artexport (catalog number AM-015). Format of the release is. Vinyl

Veshur Me Të Bardha – Fitnete Rexha. A2 Dhentë Kur Shkojnë Për Ujë. B1 Këngë Për Selam Musanë. B2. Lart Frymën Revolucionare Vocals – Gaqo Çako. Released at: This album was released on the label Artexport (catalog number AS-023). Vinyl

January 23 at 9:48am ·. Muzikë e Pastër Shqiptare. January 23 at 7:05am ·. SHKURTE FEJZA - Mbaje fort Tanush Bajrakun. Këng vetem per deshiren Behat Imeri dhe Shermin Shero Misimi nga maqedonija qe jetojnë ne Zvicerr te Cilt i pershendes. January 20 at 3:42am ·. Show Shqip. January 20 at 12:51am ·. Djali i BEQIR GASHIT- Mleqani- dhe Motra e MUJ KRASNIQIT Tash Deshmor te Liris. LITI E BITI-KENGE PER MUSTAF HOXHEN- RFB GLLOGOVCI 89 - Muzikë e Pastër Shqiptare. LITI E BITI-KENGE PER MUSTAF HOXHEN- RFB GLLOGOVCI 89 (Visited 1 times, 1 visits today) Related. All the tracks from album Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare of. Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare photo images watch: Release title: Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare. Style of release: Folk music.

Tracklist

A1 Marie Kraja Dhe Ibrahim Tukiçi Shoqëron Orkestra Sinfonike E Radios Këndon Bylbyli Poshtë Te Zalli
A2 Semiha Frashëri Shoqëron Orkestrina Popullore Drandofillen Kur E Pashë
B1 Melita Shehu Dhe Muharrem Zajmi Shoqëron Orkestrina E Estradës Së Peshkopisë Ti Andej E Unë Këndej
B2 Melita Shehu Dhe Azis Ndreu Shoqëron Grupi I Shtëpisë Së Kulturës Së Peshkopisë Bija E Runit

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (A label): SG-077
  • Matrix / Runout (B label): SG-078